Buscar producte:
 
 

Kaiku Sin Lactosa

Tenint en compte el nombre creixent de persones intolerant a la lactosa i tots aquells que volen gaudir d'una digestió senzilla i plaent de la llet sense perdre'n tot el gust i nutrients. KAIKU presenta la primera gamma de productes sense lactosa del mercat: Kaiku Sin Lactosa.

Què és Kaiku Sin Lactosa?

Kaiku Sin Lactosa prové de la llet desnatada de vaca. Gràcies a una tecnologia especial, hem aconseguit que part de la lactosa, causant de digestions incòmodes, sigui eliminada i la resta es desdobli en dos sucres perfectament digeribles (glucosa i galactosa), sense perdre el gust i mantenint els beneficis i nutrients de la llet desnatada.

Què és la intolerància a la lactosa?

Prop del 15% de la població espanyola té intolerància a la lactosa, si bé no es disposa de xifres oficials, ja que existeixen casos d'intensitat molt diferent sense diagnosticar en no considerar-se una patologia. Es tracta d'un problema intestinal que impedeix la digestió de la lactosa, que no és una altra cosa que el sucre que es troba forma natural en la llet. Aquesta intolerància pot ser parcial o total, i es pot iniciar en la infantesa, l'adolescència o en l'edat adulta.
Els símptomes més comuns de la intolerància a la lactosa són nàusees, rampes, inflamació, gasos i/o diarrees després de la ingesta d'aliments que en contenen. Aquests símptomes solen aparèixer entre 30 minuts i 2 hores després d'haver ingerit aliments que contenen lactosa, i desapareixen entre 3 i 6 hores més tard. Aquests símptomes es deuen al fet que la lactosa no digerida en l'intestí prim passa al gruixut i, un cop allí, la fermenten les bactèries de la flora intestinal, produint hidrogen i altres gasos.

Fins fa ben poc, la recomanació per als intolerants a la lactosa era que reduïssin o eliminessin els productes làctics de la seva dieta. No obstant això, això suposava renunciar a nutrients essencials de la llet com el calci, la vitamina D, la riboflavina i les proteïnes procedents de la llet i, òbviament, al seu gust.

Qui pot consumir Kaiku Sin Lactosa?

Tota la família pot gaudir dels beneficis de Kaiku Sin Lactosa. A partir d'ara pots gaudir d'una digestió fàcil gràcies a Kaiku Sin Lactosa.
Kaiku Sin Lactosa posa fi a les disposicions pesades o difícils, permetent tornar a gaudir dels esmorzars o berenars.

Gaudeix de tota la gamma Kaiku Sin Lactosa


Selecciona un producte:
foto
© Kaiku Corporación Alimentaria902 31 00 00Avís legal - EUSKERA CASTELLANO ENGLISH FRANÇAIS CATALÀ