Inici > Garantia de Qualitat
Ganadero

Caserio

Caserio

 

Model de qualitat Kaiku

Parlar de Kaiku és, actualment, parlar de qualitat. I aquesta qualitat no seria possible sense els ramaders, peces clau i pilars bàsics dins de l’organització, els quals ofereixen el principal valor afegit a l’empresa i a la marca; la qualitat de la matèria prim. Les cooperatives de ramaders són les que, dia a dia, donant el millor de la seva feina, ofereixen el millor punt de partida per continuar creixent, innovant i buscant noves vies de desenvolupament.

A Kaiku mantenim el compromís de millorar cada dia els nostres productes, seleccionant la millor matèria prima: llet de les millors ramaderies recollida diàriament de la manera més curosa per mantenir-la en perfecte estat i propietats.

La llet Kaiku se sotmet a controls estrictes en la recollida i en la planta envasadora per garantir la màxima qualitat dels nostres productes i assolir la plena satisfacció dels nostres clients.

Gràcies a aquesta preocupació constant, Kaiku ha estat la primera empresa làctica de l’Estat en obtenir el certificat Aenor ISO 9001, fet que situa els nostres productes a l’altura dels nivells d’exigència de la Unió Europea.

El model de cooperativa desenvolupat per Kaiku ofereix, sobretot, un avantatge fonamental: la proximitat. La proximitat de les explotacions ramaderes a les plantes de producció i la important xarxa logística, formada per una flota de més de 200 camions isotermes, permet que els nostres productes t’arribin en el temps mínim i en òptimes condicions. D’aquesta manera, gaudeixes sempre dels làctics més frecs i, a més, contribueixes a l’activació de les explotacions ramaderes del teu entorn.

© Kaiku Corporación Alimentaria902 31 00 00Avís legal - EUSKERA CASTELLANO ENGLISH FRANÇAIS CATALÀ